Supa de pui cu tarhon si crutoane

de Anamaria Cook in Supe/Ciorbe, 27 Aug 2012 | 4681 vizualizari

 

Saptamana trecuta am primit o carte de bucate si rasfoind-o am dat peste aceasta reteta. Va marturisesc a fost dragoste la prima vedere si cred ca dupa ce am gustat-o am devenit dependenta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate si fierte
  • 1 ceapa
  • 55 g unt
  • 600 ml supa de pui
  • 1 lingura tarhon tocat marunt
  • 150 ml frisca lichida
  • 2 felii paine toast
  • 1 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu tarhon si crutoane:

  Tocati ceapa marunt si puneti la calit cu untul.

  Cand ceapa s-a calit, taiati puiul in fasii subtiri adaugati-l peste ceapa si amestecati bine.

  Adaugati jumatate din supa de pui (eu am strecurat apa in care am fiert puiul in care am mai adaugat un cub de condiment de pui) si lasati sa dea in clocot. Dati focul mic si lasati sa fiarba inca 20 de minute.

  Stingeti focul si lasati supa sa se racoreasca putin apoi puneti-o intr-un blender sau folosind un mixer vertical omogenizati totul. Puteti pastra cateva fasii de pui intregi pentru ornat.

  Adaugati restul de supa de pui, tarhonul tocat marunt si amestecati bine.

  Taiati painea in cuburi mici, stropiti cu uleiul de masline si un praf de sare apoi puneti la cuptor la 180 C / Gaz 4 pana ce devin aurii si crocante.

  Amestecati cu frisca lichida inainte de a servi.

  Adaugati crutoanele si gata de servit.

  POFTA BUNA !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu tarhon si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie cu ou